Monday, May 9, 2016

HELP: RiotJS keretrendszert bemutató videók közösségi fordítása

TL;DR

EZT KELL FORDÍTANI

kicsit hosszabban ...

Sziasztok,

nem kifejezetten NodeJS-sel kapcsolatos (csak egy kicsit)...

A múlt héten találtam rá néhány RiotJS-t bemutató videóra és észrevettem, hogy nincs magyar felirat rajtuk, pedig marha jó lenne, ha lenne.

A rendszerről annyit érdemes tudni, hogy hasonló alapokra épül mint a Facebook React-je, viszont a megértési/betanulási ideje sokkal kevesebb és méretben is eltörpül a legtöbb keretrendszer mellett.

Egy szó  mint száz, én elkezdtem fordítgatni az egyik videót, de ha akadni valaki aki tudna segíteni, akkor sokkal gyorsabban meglennénk. Jelenleg olyan 10 videó van, de majd meglátjuk hogy megy az első fordításá.

Csináltam egy mindenki által szerkeszthető Google táblát, úgyhogy semmi mással nem kell bíbelődni, csak a fordítással, a többit én megoldom.

EZT KELL FORDÍTANI


köszi

3 comments:

 1. Excellant post!!!. The strategy you have posted on this technology helped me to get into the next level and had lot of information in it.
  DevOps Training in chennai

  DevOps Training in Bangalore

  ReplyDelete
 2. Useful information.I am actual blessed to read this article.thanks for giving us this advantageous information.I acknowledge this post.and I would like bookmark this post.Thanks

  Tableau Training in Bangalore

  Tableau Training in Chennai

  ReplyDelete
 3. If you’re need to find a developer for your project, here check out this list of.

  ReplyDelete